Drevet av Blogger.

søndag 3. april 2016

Team Cops vs Team Kvarken

Johan i Team Kvarken har satt sammen en video fra de siste års fiske for å trigge til årets konkurranse mellom Egon og meg vs Micke og Johan. To gode venner som gjør alt som står i sin makt for å få den største fisken. Tiden vil vise, men i tradisjon tro så er det som regel meg som får den største i år også.
Moro blir det og ser frem mot mange flotte dager sammen med svært gode venner som er i overkant ivrige på fisking.  Team Gunders og Team Maniacs reiser også nedover og ankommer på tirsdag. Regner med som en selvfølge at de også deltar i internkonkurransen. Ønsker alle lykke til med turen og fiskingen.

 
 
Avreise i morgen tidlig kl 0700 og sjøsetting i Ystad på ettermiddagen. Tror ikke at Egon får sin 8 timers på Ullared i år heller. Rapporter kommer........

2 kommentarer:

Catch-fish Egon 3. april 2016 kl. 09:33  

Jeg minner deg på at hvem som er Captein? Det er Capteinen som har myndigheten :-) Og tar den siste beslutningen :-) Om Capteinen sier kjør på land eller sikt på den rimeligste båten, ja da kjører vi land eller sikter på den rimeligste båten:-)
En gang Captein, alltid Captein:-)

Anonym,  4. april 2016 kl. 09:06  

Nå får dere vise hva dere er gode for!!håper dere blir heldige med været og skittfiske på dere. Mvh Laffen

Laks

Laks
Simrislaks 13,24 kg

Morgenstemning i Dalbergså

Morgenstemning i Dalbergså
Powered By Blogger

Back to TOP  

Related Posts with Thumbnails