Drevet av Blogger.

onsdag 15. april 2015

Inneblåst 4 dager på rad















Inneblåst og landligge på Logen på fjerde dag på rad. Veldig frustrerende, men ser håp om fiske på fredag og lørdag før vi reiser hjem på søndag.
Gårsdagens selskap gikk veldig fint og de mest ivrige deltakerne gav seg ikke før kl 0300. Mange verdensproblem ble løst samt at det ble konkludert i hvilke farger og skjeder som fisker desidert best i Østersjøen..
Etter et langt selskap er det godt med en solid frokost og Mikael og Johan i team Kvarken nyter egg, bacon og store mengder kokekaffe for å bygge opp nok styrke til å holde motet oppe.
Hva dagen bringer er foreløpig uvisst da de fleste alternativ er oppbrukt, men det som er sikkert er at vi har fiskeutstyr nok.

1 kommentarer:

xxl 15. april 2015 kl. 10:06  

Nå, nu har datasnillet Kjell äntligen fått kommentarfältet att funka :)

Vi " Team Kvarken " Johan och Mikael, har funnit nya vänner i dessa 2 norrbaggar, tycks vara att vi är väldigt likasinnade. Ett evigt tjafs mellan kaptener och däcksgutter, men så skall det vara, för att hålla humöret uppe i dessa blåstider.

Vi känner oss lite skyldiga till Team Cops, för waypoints och tips vi har fått under veckan, så kan bli ännu en fin kväll i jacuzzin. Blir säkert en och annan lilling även i kväll, då det är ännu en blåsdag i morgon torsdag.

Laks

Laks
Simrislaks 13,24 kg

Morgenstemning i Dalbergså

Morgenstemning i Dalbergså
Powered By Blogger

Back to TOP  

Related Posts with Thumbnails