Drevet av Blogger.

søndag 27. mars 2016

Inneblåst og husvask


Det blåser smådjevler på sjøen og da passer det godt med litt rundvask av suiten. Dekksdama er en racer med kosten og det tok ikke lange tiden før alt var skinnende rent. Selv bidro jeg med vannhenting og gode råd.
Har pakket ned utstyret i båten og tar dette med når Egon og jeg entrer Simrishamn 4 april. Blir i Simris i 13 dager og satser på ny rekordvekt i år igjen.
Har hatt en knallpåske med svært godt fiske og alt tyder på at fisket vil ta seg opp på gammelt nivå. Mye småfisk i svært god kondisjon er landet hver dag og det lover godt for fremtidige turer.
Takk for oss og nå blir det jobb noen dager før neste fisketur. Skitt fiske til de som blir igjen.

Read more...

lørdag 26. mars 2016

Vind og småfisk



Det ble med den ene godkjente og 4 lakser som var litt korte i retur. Alle fiskene tatt på lappia i grelle farger
Vinden økte på og dekksdama ytret seg om at solveggen kunne være et alternativ isteden for rulling i høy sjø. Fisket oss hjem uten napp og det var rikelig med tid til en liten dubb i sola på akterdekket.
Værmeldingen sier at det blåser i morgen og hvis det stemmer så blir det rundvask av suiten og hjemreise på ettermiddagen.

Read more...

Dagens første


Dagens første er landet. Laks på 3.8 kg. Hadde akkurat satt stengene da det nappet. Lappia silverlaxen 2015 funker. God start og har trua på flere fisker.

Read more...

Ute før sola


På vei ut på sjøen og soloppgangen er fortsatt like fin. Ser ut til å bli en knallfin dag værmessig. Det kan hende det slenger et napp eller 7 også. Rapport kommer ved fangst.

Read more...

fredag 25. mars 2016

Dobbelthugg på rigg


Har hatt sovemorgen i dag og kjørte ikke ut før kl 1130. Grått og litt regn, men fiskbart. Fikk akkurat 2 godkjente lakser på 67 cm. Fiskene tok i et klokkerent dobbelthugg på riggen. Beten var begge blåmanlakkert bomber og tomic på 7 meter.
Vi kjører et par timer til i håp om flere napp.

Read more...

Ny leder av Silverlaxen

 
En flott laks på 9.4 kg ble landet av Team Ødegaard fra Skien i går ettermiddag. Fisken ble tatt ved midtdeleren på en Rapala Husky firetiger.
Cops gratulerer og da har vi andre fiskegærningene noe å strekke oss etter.

Read more...

torsdag 24. mars 2016

1 godkjent laks

Det ble med den ene godkjente laksen på 5.5 kg i dag. Fikk 3 for små i tillegg. Alle fiskene ble tatt på Lappia. Veldig tregt fiske etter kl 0900.

Andre var mer heldige og Gunders fikk 3, Bjørn blå 2, Gunnerius 1 og Munken/Einar 5 stk. De sistnevnte fisket med løje og da teller det strengt tatt ikke i sammendraget.
Nye muligheter i morgen.


Read more...

Laks 5.5 kg


Dagens første godkjente er i båten. En fin laks på 5.5 kg. Fisken nappet på en Lappia. Har også fått en som var litt kort i begge ender. Sola skinner og det er flere som får napp. Bjørn blå har 2 med 6 kg på topp og Flyt en på 7 kg. Vi satser på flere napp utover dagen.

Read more...

På han igjen

 
Ny dag og nok fantastisk soloppgang. Vi går for fin fangst i dag også og forutsetningene er tilstede. 30 min båtkjøring før utsett. Kjører i samme område som tidligere. Skitt fiske til alle på sjøen.

Read more...

onsdag 23. mars 2016

Vind og bryggebygging


Fikk en lang sovemorgen i dag grunnet sterk vind og etter en solid frokost ble det ny platting og ny landgang ned til brygga. Jan Tømte dukket opp i går kveld og med en håndtverker går alt så mye bedre. Resultatet ble veldig bra og nå er det mulig å entre brygga uten å sette livet på spill.
Vinden avtok ca kl 13 og Kringler dro ut på vannet. Kl 14 melder han.om foreløpig en ørret på 72 cm.
Blir bensinhandel og solveggen resten av dagen.

Read more...

tirsdag 22. mars 2016

Gamle copsbåten er solgt


Team Empty har nå solgt gammelbåten til min tidligere makker Eivind x-cops. Eivind kjenner båten etter mange tidligere trollingturer. Gratulerer med ny-gammel båt og velkommen i foreningen "cabinbåt med varmeapparat"

Read more...

3 godkjente


På vei hjem etter nok en knalldag på sjøen. 3 godkjente lakser i 3-4 kgs klassen og 7 som svømmer fint videre. Samtlige fisker var laks og det er gledelig at det er mye småfisk så kommende sesonger kan gi bra fiske.
Helt flatt vann i hele dag og fisket var bra for de fleste. Laffen vant vektkonkuransen med en laks på 7 kg. Bjørn blå hadde full pott og Egon 2 godkjente. Lappia i grelle farger funket best i dag. Vinddjevelen kommer i kveld så morgendagen kan bli en hviledag. Helt greit å slippe å stå opp kl 0500 hver morgen.

Read more...

Nr 2 i trippelhugg



Ny flott dag på vannet med flere napp. Har fått to godkjente laks på ca 4 kg og 7 stk for små. Den siste i trippelhugg. Alle laks. Flere som får bra med fisk og Laffen topper foreløpig i dag med en laks på ca 7 kg. Noen timer igjen så vi håper på flere.

Read more...

Nye muligheter


Flatt vann og nok en vakker soloppgang. Kjører samme område i dag så vil tide vise om det blir en fin dag. Bildet viser Laffenbåten i full fart ut på sjøen i soloppgangen. Tror han sniker seg etter oss i dag.....

Read more...

mandag 21. mars 2016

Kanonfiske i dag


En fantastisk dag på sjøen med kanonfiske fra kl 0900. Fikk 4 godkjente laks med 6.7 kg på topp, 1 fettfinne på ca 4 kg, 11 fisker som var litt for korte og som alle ble returnert i god form. Totalt 16 fisk i båten i løpet av dagen. 14 laks og 2 ørreter. Bomber i mange forskjellige farger funket best. Bra fiske for flere i dag. Team Drago hadde tidlig full pott. Egon fikk dobbelthugg på slutten og endte på 5 godkjente. Rune Kringler landet en på 8 kg og tok ledelsen i Silverlaxen.
Værmeldingen ser bra ut for morgendagen og vi satser på tidlig start.

Read more...

Det napper igjen, laks 6.7 kg


Da var nr 4 i kassa. En smellfeit laks på 6.7 kg. Laksen bet på en tomic i yta. Håper lever om flere napp.

Read more...

3 godkjente lakser så langt i dag


Havblikk og nydelig vær. Noen napp er det også og har landet 3 godkjente lakser på 3- 4 og 5.7 kg. 2 litt korte er returnert. Bomber funker bra i dag og Blåmann lakket funket på den største. Lenge igjen av dagen så vi får se om det blir et napp til. Egon landet akkurat en godkjent laks og har 2 ca 3 kgs i kassa.

Read more...

Ny flott dag


Vi er på vei ut og nok en vakker soloppgang møter oss. Ser ut som det blir en fin dag og bare litt lett krus på vannet. Litt båtkjøring nordover før stengene settes.

Read more...

søndag 20. mars 2016

3 godkjente


Avslutter dagen med totalt 3 godkjente lakser mellom 4 og 5 kg. 3 for små i retur. Ymse wobblere fanget. En flott dag på sjøen og i morgen er det nye muligheter.

Read more...

Dobbelthugg


Etter kampen mot plastposen nappet det fisk igjen og et dobbelthugg resulterte i en 5 kg laks i balja og en litt for liten laks i retur. Begge tok tomic i yta. Været er like fint og solkremen er funnet frem.

Read more...

Dagens tyngste


Har fått en laks på 4 kg, 2 for små og har akkurat landet dagens tyngste, en bærepose fra Optimera. Posen var full av vann og kjempet til siste slutt. Posen tok i hanken på en tomic sal 25.
Flott vær og sjøen ligger blank. Vi kjører dagen ut i finværet.

Read more...

Fint i dag også


Nok en vakker morgensol og stengene er satt i håp om et napp eller 9. Lett bris som er avtagende. Fjørhanan fikk akkurart en litt kort laks så håpet er tilstede. Rapport kommer

Read more...

lørdag 19. mars 2016

Solveggen resten av dagen


Vinden tiltok i styrke og dekksdama bad pent om å bli satt i land. Ønsket ble innfridd og sola tar godt i veggen. 1 godkjent og 3 for små lakser ble dagens fangst. Plugg, husky og lappia fanget. I morgen er det nye muligheter.

Read more...

Laks 3.2 kg


Dagens første er landet. Fin laks på 3.2 kg. Tok en tomic i yta. Vi kjører på for flere.

Read more...

Stengene er satt


En vakker soloppgang møtte oss i dag og det ser ut til å bli en knalldag værmessig. Stengene er satt og Egon melder om 2 godkjente laks på straken så vi har håp om fangst.

Read more...

fredag 18. mars 2016

Gamle Copsbåten til salgs

 
Team Empty er i tidsklemma og får ikke benyttet den gamle copsbåten så mye til fiske derfor er denne til salgs.
Båten: Merry Fisher 2003 mod med 07 mod 90 hk Suzuki 4 takt. Ca 1000 gangtimer med årlig service.
Båten er fullrigget for trolling med syrefast stangorgel med 10 holdere; samt 2 planermaster og hjul. 8 stk transportholdere bak på båten.
Nymontert Raymarine autopilot og hydraulisk styring pris kr 30000,  i 2015. Cannon el rigger, Webasto, Lowrance plotter og ekkolodd, vhf, ankervinsj ,coast key+++++
Båten er norsk reg og securemarkt.
Selges med Svela bx 18 henger + warn elvinsj.
Båten er fiskeklar og står på låve i Dalbergså.
Diskuterbar pris kr 250.000
Henvendelse til Tevje Andersen +4741535138 eller Kjell R +4791368399

Read more...

Båten sjøsatt og ferdig rigget


Da er båten på vannet og stengene er rigget. Landstrømmen er koblet til og vifteovnen tørker opp cabinen. Egon har akkurat sjøsatt og vi håper på en fin dag i morgen. Været er flott og sjøen ligger som et speil. Vi satser fra tidlig morgen og håp om fisk er absolutt tilstede. Rapport kommer.

Read more...

mandag 14. mars 2016

Sesongstarten nærmer seg

 
Etter å ha avviklet en svært vellykket feiring av den internasjonale kvinnedagen med gode venner på Gran Canaria, begynner sesongstarten å nærme seg med stormskritt.
Planen er å sjøsette båten i Dalbergså på fredag med fiske til over påske. Har et godt håp om godvær med vakre soloppganger, fint fiskevær og sikkert en og annen fisk som bonus.

Read more...

Laks

Laks
Simrislaks 13,24 kg

Morgenstemning i Dalbergså

Morgenstemning i Dalbergså
Powered By Blogger

Back to TOP  

Related Posts with Thumbnails