Drevet av Blogger.

søndag 22. november 2015

Båten på land


For mye vind for fiske og båten ble tatt opp på land med god hjelp fra Egon. Han tok også opp sin båt og dro den hjem grunnet dårlig fiske og ikke spesielt gode værmeldinger fremover. Forsøkte en kattevask av skuta før den kjøres på låven, men kuldegrader og vaskevann var en dårlig kombinasjon. Vasken må utstå til våren. Båten blir på låven til sola begynner å varme igjen.
Hjem for litt jobb og få lagt meg under kniven og operasjon i begynnelsen av desember. Satser på å få skikk på ryggen til vårsesongen. Skitt fiske til de som fortsatt har båten på vannet. 

Read more...

lørdag 21. november 2015

Fiskedagen er over


Det ble med den ene godkjente laksen, 3 for små ørreter og 2 digre grønne. Mengder av fisk på ekkoloddet hele dagen uten at det hjalp på fangsten. Surt og kaldt, men greie fiskeforhold. Vinden avgjør om det blir fiske eller båtopptak i morgen.

Read more...

Laks 3.5 kg


Etter en for liten og 2 store av den grønne arten nappet det en laks på 3.5 kg. Feit så det holder. Blåmann lakkerte Strike Pro fanget. Satser på et par til utover dagen.

Read more...

Stengene er satt


En vakker soloppgang og stengene er satt i håp om et napp eller 5. Noe sjø, men greit fiskbar.  Ryggen er mer og mer kranglete jeg håper den holder dagen ut. Har satt ut en hel side med Blåmann spesial så får vi se utover om de funker.

Read more...

fredag 20. november 2015

Årets siste fisketur


Gran Canaria i går og Dalbergså med minusgrader i dag. En solid kontrast. Har rigget båten for noen dagers fiske og været bestemmer hvor lenge jeg blir. Varmen er på og skuta begynner å smelte. I båten lå det en stor pose av Blåmann lakkerte Strike Pro, Bomber og Tomic og de ser usedvanlig giftige ut. Ymse varianter blir forsøkt i morgen. Tusen takk til Bjørn for hjelpen. Rapport kommer.

Read more...

Laks

Laks
Simrislaks 13,24 kg

Morgenstemning i Dalbergså

Morgenstemning i Dalbergså
Powered By Blogger

Back to TOP  

Related Posts with Thumbnails