Drevet av Blogger.

lørdag 31. oktober 2015

Tom balje


Nok en treg dag med en ørret på 55 cm og en ca 6 kgs laks som hoppet og spratt et minutt bak motoren før den forsvant i dypet til Tove store fortvilelse. Nå er vi lei tregt fiske og pakker båten et par dager før tiden. Reiser hjem i morgen tidlig. Et par dager i statens tjeneste før turen går  til Gran Canaria i 2 uker. Båten blir liggende på vannet så det blir å prøve igjen i slutten av november.

Read more...

fredag 30. oktober 2015

En godkjent

 
En godkjent ørret ca 3 kg på Gunnerius hjemmelakkerte kinawobbler, 1 for liten og 2 mistet, samt 2 digre kompiser av Egon ble dagens fangst. Bildet er beskrivende av dagen og dekksdama benyttet anledningen til å få seg et par timer på øret innimellom nappene. Empty hadde et par lakser som var litt for små og kjørte av en fin laks i tillegg. Kringler hadde en godkjent ørret og noen småtasser når vi gav oss. Vi forsøker på nytt i morgen, like optimistiske.

Read more...

Klare for ny dag


Ny økt og alt er I vannet. Et bomhugg under utlegg. Dekksdama har trua, men håper sjøen legger seg litt utover dagen. Rundt 10 grader i vannet.

Read more...

torsdag 29. oktober 2015

En godkjent

 
En godkjent på 62 cm som hadde blitt returnert hvis den ikke hadde vært så glupsk og slukt wobbleren. 2 for små, 1 fettfinne på ca 3 kg, en fin fisk mistet før håving og en Egon ble dagens fangst. Temp i  sjøen varierte mellom 10.6 og 9 3. Alle fiskene på wobbler i yta. Fint fiskevær og ikke alt for høy sjø. Nye muligheter i morgen.

Read more...

Stengene er satt


Da er dekksdama og kapteinen klar for noen nye fiskedager. Stengene er i vannet så får vi håpe på et napp eller tre I løpet av dagen. Fint fiskevær og vanntemperatur på 10.6 grader. Rapport kommer ved fangst.

Read more...

søndag 18. oktober 2015

Copsbåten i Nordisk


Patrik PM Fishing og Martin Baronen manglet plutselig båt under Nordisk mesterskap i trolling i Sunnanå i helgen. Planen var å bruke Martins båt som var fraktet fra Simris. En usedvanlig godt brukt motor på Baronbåten takket for seg på torsdag og da ble det et hurtigutlån av copsbåten.
Fisket har ikke gått spesielt bra under konkuransen tiltross for et meget erfarent mannskap. Regner med at de gjorde bedre figur på festen enn på resultatlisten og at båten funket greit for gutta i helgen

Read more...

tirsdag 13. oktober 2015

Hjemreise


Pakker båten og setter kursen hjemover. 8-9 sekundmeter fra øst frister ikke. Sliter med ryggen i tillegg så da er det bedre på land. Neste tur blir om 14 dager og regner med at tempen i vannet har falt noen grader så det blir litt mer fart i fisket.

Read more...

mandag 12. oktober 2015

En treg dag

Avslutter for dagen og det ble en godkjent og 2 for små. Veldig treg dag og mye rulling i sjøen som ikke var så flat som værmeldingen hadde varslet. Alle fiskene tok i yta. Vurderer hjemreise, men avventer til i morgen for å se på værforholdene.


Read more...

Dagens første godkjente


Ikke akkurat bonanza i dag og etter noen timers rulling i sjøen så nappet det en godkjent fisk. Ørret på 63 cm og fin matfisk. Fisken tok en Strike Pro " motalaskrekken" i yta. Har også fått en som sikkert var 30 cm for kort. Fisker frem til ca kl 17 og er klar for flere napp.

Read more...

søndag 11. oktober 2015

Været var fint


Fint fiskevær er en god trøst, men et veldig tregt fiske. Nå river jeg og går i land. Det ble en godkjent, en på 60 cm i retur og et par bomhugg på riggen.
Team Fjørhanen var heldigere i dag og fikk 3 fisker. 2 ørreter og en laks. Alle runt 70 cm. Alle i Dalbergså reiser hjem så da er det klart for kanonfiske i morgen.

Read more...

Dagens første


Rigghugg som resulterte i en ørret på 71 cm og 3.9 kg. Fisken tok på en kinabanan 6 meter. Været letter og sola skimtes i det fjerne.

Read more...

Ny dag nye muligheter


Stengene er satt og håpet om napp er tilstede. Mye fisk på loddet så jeg har trua. Gråvær i dag og grei fiskebris. Rapport kommer ved godkjent fangst.

Read more...

lørdag 10. oktober 2015

Full Pott


Da ble det full pott til slutt og en fin dag på sjøen er over. Fisk nr 3 var en ørret på 71 cm. Nappet på samme wobbler som nr 2. Blåmann spesial funker bra.
Nye muligheter i morgen.

Read more...

Nr 2


Nytt napp og denne gang på Blåmannlakket bananwobbler i yta. Ørret på 67 cm. Moro
Fisker en time til før jeg tar kvelden.

Read more...

Laks 4.7 kg


Har vært en treg dag i dag med en for liten ørret tidlig i morges før det nå nappet en fin laks på 4.7 kg. Tok på rigg og 5 meter ned. Fint vær så jeg satster på et napp til dør kvelden.

Read more...

Stengene er satt


Er tilbake i Dalbergså for en 5 dagers fiskeperiode. Fint vær og passe fiskebris. Nå er det bare å håpe på napp i løpet av dagen. Laffen, Gunders og Fjørhønsa er også utpå. Rapport kommer ved fangst.

Read more...

lørdag 3. oktober 2015

Hummer til middag


Det ble 5 hummere i fin størrelse og en bråte med krabber under dagens fiske. Nå er det koking og alt er klart til et godt herremåltid i kveld. Takk til Ronny for en flott formiddag på sjøen.

Read more...

På vei til hummerfiske


Har mønstret på hos Ronny og er på vei utover Oslofjorden for å trekke teiner. Håper å få noen hummer og krabber til kveldsmaten. Rapport kommer.

Read more...

Laks

Laks
Simrislaks 13,24 kg

Morgenstemning i Dalbergså

Morgenstemning i Dalbergså
Powered By Blogger

Back to TOP  

Related Posts with Thumbnails