Drevet av Blogger.

onsdag 23. september 2015

Flere meter med gjedde


De grønne var på hugget i dag og flere beist måtte hales inn. Totalengde  ca 5.7 meter + 1 ørret på 56 cm. Er ikke spesielt glad i gjedde så nå gir jeg opp, pakker sakene og reiser hjem. Nok er nok.
Laffen var heldigere og har 2 godkjente når jeg gav meg. 1 laks og 1 ørret rett over målet. Han har også vært borti noen grønne som har spist opp wobblerne. 
Hjem for jobbing og tror det blir ca 2 uker til neste forsøk.

Read more...

tirsdag 22. september 2015

Klare for fiske


Laffen og Geir er klare for fiske i morgen. Fine værmeldinger og vi går for full dag. Laffen er helt elektrisk etter en laks på 7.1 kg på en kort ettermiddagstur i dag. Flasken med fireball ble fort tom i feiringen av fisken. Rapport kommer

Read more...

Regn og vind = innedag

Våknet til regn og 8 sekundmeter, snudde i døra og entret senga igjen. Ser ut til at dagen tilbringes på land og under tak. Det flotte norske flagget ligger klistret rundt tilhengeren og det frister absolutt ikke med båt og fiske. Laffen kommer med sola, eller omvendt i morgen, så da kjører vi full dag. Høsten har startet som tidligere år med en dag på og minst en dag av. Mye vind og værmeldinger som forandres flere ganger daglig.

Read more...

mandag 21. september 2015

9 fisk i båten-1 godkjent.


Avslutter dagen og det har vært en flott dag på sjøen. 4 ørreter som var litt for korte og som svømte uskadd videre, 4 digre gjedder og en trill rund ørret på 4.2 kg. Alle fiskene tatt i overflaten. Blåmanns spesial og strike pro gullskallen funket best. 6 hugg på rigg som alle slapp etter noen meter. Byttefisk over hele sjøen på dyp over 20 meter. Temp i vannet er 14.3 grader.
Regn og litt vind i morgen så vi får se om det blir fiske. 

Read more...

Dagens første godkjente


Etter 4 som var for korte og et par beist av kameratene til Egon ble det endelig en godkjent fisk. Smellfeit og 4.2 kg. Fisken tok selvfølgelig på Blåmanns hjemmelakkerte i yta. Fint vær og det hadde vært moro med et napp til.

Read more...

søndag 20. september 2015

Nye muligheter i morgen

 
En vakker solnedgang i kveld, vinden har lagt seg og sjøen ligger flat. Det begynte å roe seg ca kl 1600 men holdt meg på land. Snakket med en fisker i havna som reiste ut kl 15, men han hadde ikke fått et eneste napp.
Været ser fint ut for morgendagen så da blir det tidlig utgang og forhåpentligvis et napp eller tre. 

Read more...

Inneblåst


13 sekundmeter i kastene er ikke forenlig med behagelig fiske så da ble det landligge i dag. Dagen brukes til slått rundt vogna og nye kroklenker på noe av de nyinnkjøpte wobblerne. Solen skinner og det er helt greit med en rolig start. Mulig det blir tid for en forfriskning i solveggen også.
Morgendagen ser fin ut og da har jeg sjøen for meg selv. Tiden vil vise. 

Read more...

lørdag 19. september 2015

Høstsesongen er i gang


Båten er rigget og nye blåmannwobblere har ankommet så da blir det start i morgen. En flott høstkveld og håper på like fint vær i morgen. Hører Laffen skråler på brygga nedenfor så jeg tror han har fått noe annet enn gjedde.
Sliter med ørebetennelse etter turen til GC så det blir ikke tidlig utgang for meg. Rapport kommer ved fangst.

Read more...

søndag 6. september 2015

Wobblere i nye farger


Bjørn Blåmann har lakkerte opp noen wobblere i farger som ikke er gangbar salgsvare. Ser usedvanlig giftige ut. Bjørn garanterer at wobblerne er 100 % gjeddefrie da samtlige er scannet med Egons elektroniske gjeddefilter. Blir spennende å forsøke wobblerne i slutten av september. Tusen takk for hjelpen Bjørn Blåmann.

Read more...

torsdag 3. september 2015

Sjøsetting i Dalbergså


Har fungert som sjåfør for Team Empty og transport av deres båt og min gamle til Dalbergså. Gutta besitter ikke førerkort for tilhenger med god vekt og da må det hjelpes til. Vi sjøsatte begge båtene og fikk også testet Emptys nye hydrauliske styring og kalibrert den nye autopiloten. Alt funket perfekt og da er vi klare for fiske utover høsten.
Laffen og Bjørn Blåmann var ute på sjøen, men hadde kun for små da vi reiste hjem.
Fisket starter ca 20 september for min del.

Read more...

Laks

Laks
Simrislaks 13,24 kg

Morgenstemning i Dalbergså

Morgenstemning i Dalbergså
Powered By Blogger

Back to TOP  

Related Posts with Thumbnails