Drevet av Blogger.

mandag 24. august 2015

Båten på plass i Dalbergså


Da er båten på plass i Dalbergså og planen var å sjøsette i dag, men et helv... vær med øsende regn med lyn og torden satte en effektiv stopper for planen. Ble gjennombløt etter 15 sekunder i styrtregnet. Sjøsettingen måtte utsettes til neste tur. Er ikke spesielt sugen på gjeddefiske så jeg starter høstfisket ca 20 september.
Først mye jobb og deretter en tur til Gran Canaria for å opprettholde brunfargen og ikke minst kroppsvekten.

Read more...

søndag 23. august 2015

Siste tur til Lågen


Godvær og da er det for jæv.... å bli hjemme tiltross for nattevakt. Fikk akkurat en blank fin laks på 2.9 kg i solsteiken. Nyter dagen med litt grilling og fiske. Håper på et napp eller to før kvelden.

Read more...

torsdag 20. august 2015

Laks 5.6 kg


Sola forsvant i skyene og laksen begynte å flytte på seg. Det resulterte i nok en fisk. Fin og rund og ganske blank til å være så sent på sesongen. Arne G sliter fortsatt med å få napp, men har stayer så vi håper han klarer å få opp en fisk snart.

Read more...

Det napper i dag også


Ny tur i Lågen sammen med Arne Guddal og Hilmar. Jeg har landet 2 fisker med 4.6 kg på topp. Blir hele dagen og håpet er at Arne G klarer å få opp en fisk. Foreløpig har han mistet 2 stk. Vi nyter finværet og kanonfiske.

Read more...

mandag 17. august 2015

3 laks i dag


Det ble 3 fisker på meg i dag med 5.3 kg på topp. Gav meg tidlig ettermiddag for å få noen timer på øret før nattens jobbeøkt. Blir et par dagers pause før neste tur.
Planen er å ta opp båten i Svelvik for å klargjøre denne for høstens trollingsesong.

Read more...

Laks 9.2 kg


På plass i Lågen igjen og Sindre landet akkurat en fin hannlaks på 9.2 kg. 4 fisker landet så langt i dag. Flott vær og sola steiker. Vi håper på flere napp i løpet av dagen.

Read more...

søndag 16. august 2015

Endelig fin laks på Lars


En kanondag i Lågen er over og endelig lykkes Lars med å få en fin laks. Fisken veide 5.3 kg. Han fikk også 2 fisker til i 2 kilos klassen. Hilmar fikk 2 og selv nøyde jeg meg med 5 fisker og 8.15 kg på topp. Ser ut som om Hilmar og jeg tar en morratur i morgen når fisket er på topp. Rapport kommer.

Read more...

Laks 8.15 kg


Det napper friskt i fossen i dag og har landet 4 stk. 3 stk i 4-5 kg klassen og dagens største på 8.15 kg. Har hatt mange napp men litt vanskelig for å få de til å sitte. Hilmar har fått en på 6 kg og Lars har foreløpig mistet 2 stk. Vi fisker til kvelden og håpet lever.

Read more...

lørdag 15. august 2015

Sjøørett 7.18 kg


Sindre har benyttet dagen godt i Lågen og har hatt et knallfiske i løpet av dagen. 2 sjøretter på 4.8 og 7.18  kg og 90 cm lang. Han landet også 4 laks med 8 kg på topp. Merker det rykker i kastarmen, men må slite meg igjennom en nattevakt før turen går til elva i morgen formiddag. Satser på at Sindre ikke har fisket opp all fisken i fossen. Rapport kommer.

Read more...

fredag 14. august 2015

Nr 2


Nytt napp og en fin laks på 6.7 kg havnet i håven. Fin fight i fossen. Solen skinner og vi nyter været. Eivind satser knallhardt på napp, men foreløpig er han kun bestevenn med bunnen i fossen.

Read more...

Dagens første


På plass i Lågen sammen med x cops Eivind. Fikk akkurat dagens første på snaut 4 kg. Har mistet en fin i tillegg. Solen skinner og dette kan bli en flott sommerdag. Håp om flere napp er absolutt tilstede. Rapport kommer ved flere napp.

Read more...

tirsdag 11. august 2015

Det napper


Da er stillingen 1-1 og det ble en laks på meg også. 4.1 kg og fin matfisk. Fisker litt til da Eivind har lyst på totalseier i kveldens fiske.

Read more...

Laks 4.3


Nok en tur etter jobb til Lågen. Eivind landet akkurat en laks på 4.3 kg. Har også mistet 2 fisker. Fin vannstand.
Flott vær så vi holder ut et par timer til. Satser på et napp eller to før kvelden.

Read more...

mandag 10. august 2015

Nytt napp



Da ble det en laks til på 4 kg som lot seg friste av tubeflua. Fint håvet av Lars som fortsatt sliter med å få napp. Har også mistet 2 fine som slettes ikke ville bli med opp av strømmen. Begge satte kursen mot neste foss og tok 50 meter line på noen få sekunder. På tide å gi seg men Lars har stayer og mener vi må bli litt til.

Read more...

Fire kast-1 laks



En ettermiddag i lågen og det nappet på 4 kastet. Laks på 4.3 kg tok flua. Forsøker å få et napp eller 2 til i løpet av kvelden. Vannet har falt betydelig og det er bra forhold i fossen. Rapport kommer hvis det napper.

Read more...

Laks

Laks
Simrislaks 13,24 kg

Morgenstemning i Dalbergså

Morgenstemning i Dalbergså
Powered By Blogger

Back to TOP  

Related Posts with Thumbnails