Drevet av Blogger.

fredag 31. oktober 2014

Bra fiske på Vättern-Tregt på Vänern

Fikk mms fra vår venn Bo Pedersen i Motala som har hatt en knallfin dag på Vättern og landet tre fine fisker. Gratulerer med flott fangst og vi regner med at han feirer fangsten med orginal trollingtoddy.
Vi derimot, har dratt opp 6 fisker som alle var 2 cm for korte i løpet av dagen. 4 laks og 2 ørret. Stille og fint på vannet og Egongrasset glimret med sitt fravær. Mulig gjeddefilteret har begynt å virke?? Virket tregt for de fleste som var ute og fisket. Strike pro i yta var mest populært.
Morgendagen ser grå og vindfull ut så vi setter kursen hjemover i morgen tidlig. Litt jobb før vi setter kursen sydover på onsdag.
Båten blir liggende for videre fiske i slutten av november.

Read more...

En flott høstmorgen

En flott høstmorgen og sjøen ligger stille og fin. Etter værmeldingen så skal det være rolig vind i hele dag. Behagelig å slippe vind innimellom. Håper på bedre fiske i dag. Fangstrapport kommer.

Read more...

torsdag 30. oktober 2014

En usedvanlig treg dag

En treg dag for de fleste som var på vannet i dag. Kun undermålere og det var bare været som gledet. Flott fiskevær og bare lett bris. Vinden holder seg rolig i morgen også og da er optimismen igjen på topp. Satser fra tidlig morgen.

Read more...

onsdag 29. oktober 2014

Ny tur til Dalbergså

Den djevelske vinden som har vært i lang tid ser ut til å ta en pause et par dager og da blir det noen fridager på sparket for å konkurrere med Laffen om ledelsen i Silverlaxen. Reiser ned i ettermiddag og fisker ut helgen hvis forholdene tillater. Flere team er meldt i Dalbergså så det kan bli muligheter for litt sosialt og muligens en trollingtoddy for å feire den forhåpentlig gode fangsten. Rapporter kommer.

Read more...

søndag 19. oktober 2014

Fortsatt flom i elva

Fiskbart i forhold til vind i dag men utrolig mye skitt i vannet. Valgte nok en gang å bli på land da vannet er fullt av skitt som har kommet med elvene i etter mye regn. Det kommer dager etter dette med forhåpentligvis bedre forhold. NM i trolling avvikler siste dag og det har kommet opp brukbart med fisk, men uten de store bjessene.
Vurderer hjemreise i morgen tidlig hvis været ikke bedrer seg. 

Read more...

lørdag 18. oktober 2014

En liten tur på sjøen

Tok en liten tur på sjøen i formiddag. Fiskbart i forhold til vind men vannet var brunt og grått. Vi valgte å returnere for å forta litt forefallende på landstedet.
Bildet viser et prakteksemplar av et tre, inkl rot, som har lagt seg til hvile midt i havna i Dalbergså. Mye rask i vannet som flommen har tatt med seg. Til info for de som bruker rampa har det lagt seg en bøye med metallring midt i elven utenfor min brygge. Bøya ligger rett under vannflaten.
Vi blir en dag til og vurderer været.

Read more...

fredag 17. oktober 2014

Absolutt ikke fiskbart

 





























På plass i Dalbergså og her er det vann nok. Kjørte fra Drammen i går kveld i snøvær og ankom utpå natta. Vann overalt og jordene ser mer ut som rismarker.
Har fått dratt båten lenger inn mot land slik at den ikke fanger trær og rusk som kommer med elva. Brygga ligger inntil videre, stødig og fint. Har sjekket de andre båtene i havna og de ligger godt fortøyd.
Det  blåser kraftig så fisket er innstilt inntil været bedrer seg.  NM i trolling i Sunnanå er også innstilt i dag pga av været.. Synd for deltakerne som har kommet langveisfra for å delta.. Det ser noe bedre ut i morgen.
Med så mye rusk som havner i sjøen så er det mer sannsynlig å få et 5 meter langt tre på snøret enn fisk.
Planen var å fiske frem til tirsdag men tiden vil vise hvor lenge jeg gidder å vente på fiskbare forhold.
 

Read more...

søndag 12. oktober 2014

Inneblåst og hjemreise

 
Blåser godt og et solid regnvær har passert. Vi valgte å bli på land og reiser tidlig hjem isteden. Fjørhanene og Laffen har dristet seg ut på sjøen for å forsøke å få seg en fisk eller tre. Vi nøyer oss med 7 godkjente på to fiskedager. Flott fiske og god fangst.
Nå blir det jobb noen dager før vi forsøker på nytt nærmere helgen.

Read more...

lørdag 11. oktober 2014

Nr 3 og fin avslutning


 
Laks 5.7 kg i yta. Har vært stille i flere timer bortsett fra noen for små. Moro at laksen har begynt å nappe. Totalfangsten var 10 fisker. 3 godkjente og 7 for små. Agnfisk var ikke ikke noe suksess i dag. Været ser ikke lystig ut i morgen men vi gir det et forsøk.

Read more...

Dagens 2 første

Egon landet dagens første på 74 cm. Tok agnfisk i yta og jeg tok nr 2 på 61 cm på strike pro.Har også fått en for liten på strike pro. God blåst og bølger. Skal legge seg utover dagen som hadde vært å foretrekke. Vi kjører på.

Read more...

fredag 10. oktober 2014

Løjefiske før morgendagen

 
Etter gårsdagens gode fiske med agnfisk begynner det å minke på lageret så Egon og Geir forsøker seg på litt løjefiske i vindkastene. Iført stang, snøre, maggot og 1 flaske hvitvin satser de på storfangst. Foreløpig resultat er 0 fisk på en halv flaske vin.
Været ser bedre ut i morgen og det blir tidlig utgang.

Read more...

Inneblåst i dag.


Litt for hard vind i dag og vi har valgt å holde oss på land. Litt småfix på båten står på programmet. Gjeddefisker Egon hjelper Bjørn Blåman som banner og sverter fordi han ikke får den nyinnkjøpte ais til å virke.
Team Fjørhanen som fikk 5 godkjente i går reiste akkurat fra brygga for å gjøre et forsøk på å fiske. Gutta er ivrige etter gårsdagens gode fangst. Håper de lykkes.
Været ser bedre ut i morgen og da satser vi på full pott.

Read more...

torsdag 9. oktober 2014

4 godkjente


Vi avslutter en fin dag som resulterte i 4 godkjente og 5 for små. Best av alt at Egongrasset holdt seg unna. 6 av fiskene tatt på agnfisk. Resten tatt på strike pro i yta. Kun en fisk på rigg. 6 ørret og 3 laks. Egon fikk flest og er kjepphøy og strålende fornøyd med dagen.
Team Fjørhanen har også hatt et bra fiske med flere godkjente og for små.
Været ser ikke spesielt gunstig ut for morgendagen men vi håper at de lærde tar feil.

Read more...

Nr 2


 
Sen start grunnet mye vind og når vi endelig kom oss utpå så kom regnet. Fisken napper tiltross for dårlig vær. Har fått 1 laks på 72 cm og en ørret på 78 cm. Begge tatt i yta. 3 for små er returnert. Vi kjører dagen ut. Temp i vannet er 11.9 grader.

Read more...

onsdag 8. oktober 2014

Ferdig rigget.

 
Er på plass i Dalbergså og har rigget båten klar for fiske frem til søndag. Gjedde spesialist Egon kommer i kveld så vil tiden vise hvor mange grønne han klarer frem til søndag. Venter på team Fjørhanen som har kjøpt ny båt og trenger hjelp til sjøsetting. Gutta blir her til søndag og vi satser på god fangst.

Read more...

Laks

Laks
Simrislaks 13,24 kg

Morgenstemning i Dalbergså

Morgenstemning i Dalbergså
Powered By Blogger

Back to TOP  

Related Posts with Thumbnails