Drevet av Blogger.

torsdag 27. juni 2013

Kveite 20,5 kg


En flott dag som ble kronet av at Stine Sofie dro opp en kveite på 20,5 kg. Fikk også en på 8,5 og en på 3 kg som ble returnert. Det ble også 15 torsk i vektklassen 3-9 kg. Fryseren  begynner å fylles med kvalitetsfisk, men vi satser på en større kveite i dagene som kommer.

Read more...

onsdag 26. juni 2013

Matauk og kveite


En fin tur på havet i dag med litt matauk for å få med litt filet til fryseren. Turen resulterte i kveite på 9 kg, steinbit og fin torsk i hopetall. Litt jobb før fileten er i fryseren, men knakende god mat. Satser på større kveite i dagene som kommer.

Read more...

tirsdag 25. juni 2013

Kveite til middag


Det ble to matkveiter i dag 10 og 8,5 kg. Flott matfisk og middagen er sikret et par dager. Satser på noen større utgaver i dagene som kommer.
Regn i natt så nå blir det en tur i elva for litt fiske etter smålaks med dupp og mark.

Read more...

søndag 23. juni 2013

På plass i Nord Trøndelag



Da her jeg forflyttet meg, med slekta til Nord Trøndelag og Flatanger for 3 uker med fiske. Blir stort sett sjøfiske etter kveite som er hovedmålet. I dag ble det en liten tur for å fiske smålaks med dupp og mark sammen med min gode venn Raymond Johansen. Vi fikk 3 matfisker på ca 1 kg på et par timer og middagen er sikret. Artig fiske og god mat.
Rapporter kommer.

Read more...

Laks

Laks
Simrislaks 13,24 kg

Morgenstemning i Dalbergså

Morgenstemning i Dalbergså
Powered By Blogger

Back to TOP  

Related Posts with Thumbnails