Drevet av Blogger.

fredag 12. oktober 2012

Nr 2

Da ble det en ørret på 73 cm. Var lekfarget og ville normalt vært gjenutsatt men hadde slukt wobbleren og måtte utsettes for et kirurisk inngrep for å få ut kroken og ville ikke ha overlevd etter gjenutsetting. En til og det er landgang.

Fiske hilsen fra Cops

Read more...

Ørett 70 cm

Dagens første ørret på 70 cm. Tok en strike pro i yta. Fisken hadde stygge gjeddebitt på begge sider . Det er mye båt i dag grunnet sunnanåtreffen. Har dratt meg litt unna da det viser seg at noen av deltakerne er bedre til å fiske enn å følge normale kjøreregler på sjøen. Flott dag med sol og lite sjø. Håper på flere utover dagen.

Fiske hilsen fra Cops

Read more...

torsdag 11. oktober 2012

Ørret 74 cm

Da ble det endelig en godkjent fisk med ørret på 74 cm. Har tidligere mistet en på runt 10 kg rett bak båten. Fisken var krøket og kroken satt oppe på hodet. Brukte ca 20 min for å få den inn. Rett før håving løsnet krokfestet og fisken lever ennå. Fisken hadde rettet ut kroken. Har ellers fått 2 ørreter på ca 60 cm i retur og 2 solide gjedder. Ørreten tok en blyet strike pro 515. Håper på flere og været er oppsiktsvekkende med meg i dag. Sol og lite vind til en forandring.

Fiske hilsen fra Cops

Read more...

onsdag 10. oktober 2012

Laks 3 kg.

Flott fiskevær med passe vind og landet en laks på prikk 3 kg. Tok en bomber i yta. Kikket på værmeldingen i går som viste flott vær i noen dager og trollingkløa tok overhånd og med et par feriedager så ble det tur. Satser på flere utover. Laffen har akkurat landet en på ca 7 kg.

Fiske hilsen fra Cops

Read more...

Laks

Laks
Simrislaks 13,24 kg

Morgenstemning i Dalbergså

Morgenstemning i Dalbergså
Powered By Blogger

Back to TOP  

Related Posts with Thumbnails