Drevet av Blogger.

torsdag 10. mai 2012

Vårsesongen er over

Da er vårsesongen i Dalbergså over og båten er pakket og klar for hjemreise. Nå er det hjem for vask og service før Drammensfjorden skal entres med laks og sjøørettfiske i sommer. Kort summert så har sesongen i år vært noe bedre enn i fjor for meg. Har ikke kjørt tomt en eneste tur og har inntrykk at det nå også er noen større fisker å få enn tidligere. Har også fått en del for små som tyder på at det kan bli et bedre fiske etter hvert. De største i vår er 10,3 og 9,3 på samme tur.

Read more...

torsdag 3. mai 2012

2 godkjente i dag

Med flott start med laksen på 7,9 og en for liten i løpet av den første halvtimen ble det tregere utover dagen. Fikk en godkjent matfisk på ca 3 og en fettfinne på ca 4 kg i retur før det ble kvelden Alle fiskene tatt på div bombere med og uten bly.
Laffen fikk trollingkløe etter rapporter om bra fangster og entret vannet kl 1600 for å ta de virkelige store. Han hadde 2 for små dag jeg tok kvelden. Nå er det hjemreise og jobb frem til onsdag før jeg tar vårens siste tur til Dalbergså.

Read more...

Dagens første, laks 7.9 kg

Tok en bomber firetiger i yta. Har også fått en 60 cm i retur. Flere muligheter utover dagen.

Fiske hilsen fra Cops

Read more...

onsdag 2. mai 2012

Laks 6 kg og ørrett 3 kg




En fin dag på sjøen med to godkjente fisker med i land. Laks på 6 og en ørrett på 3 kg. Det var dagen for løsbett da jeg to ganger på rad stod slukøret med håven i hånden og så to lakser forsvinne ca 1 meter før håving. Begge fiskene var ca 5 kg, men trøsten er vel at de er et par kilo større neste gang de biter på hos meg. Fikk også en laks på 60 som jeg returnerte, samt en ørrett på ca 70 cm som var slank som et slips og hadde behov for å feite seg opp litt før den blir mat. Etter å ha byttet ca 40 wobblere var det bomber 15 A i div farger som var resepten. Siste fiskedag i morgen og da går jeg for pull pott. Lappia gutta fisker fortsatt godt og hadde med en bjesse på ca 10 kg i land.

Read more...

tirsdag 1. mai 2012

3 i retur i dag

Nok en dag med fisk under minstemålet. Returnerte 2 laks og en ørret, samt en grand madam av en gjedde. Mange fisket også i dag meget godt deriblandt Gunders i gamle laffbåten. De har fisket bra de siste dagene og toppet i dag med full pott og 6 godkjente. Ny strategi legges for morgendagen og da er det nye muligheter og forhåpentligvis ikke så mange båter på sjøen. Fiskene i dag ble tatt på blyet bomber i div valører.

Read more...

Laks

Laks
Simrislaks 13,24 kg

Morgenstemning i Dalbergså

Morgenstemning i Dalbergså
Powered By Blogger

Back to TOP  

Related Posts with Thumbnails